Web de l'AMPA del CEIP La Falguera

Go to content

Main menu

Preguntes freqüents

Qui som?

Com a tota organització, necessitem mantenir unes normes de procediment mínimes que ens ajudin a ser millors en tots els serveis que hem de prestar. És per això que hem reunit una sèrie de preguntes (amb resposta) que poden ajudar a entendre la nostra forma de funcionar.

Com s'esdevé soci de l'Ampa?

Molt senzill, només cal que  feu efectiu el pagament de la quota de 20 € fixat per aquest curs.
Aquesta quota es podrà fer efectiva de dues maneres fins el dia 30 de setembre de 2015:

-pagament en efectiu a l'Ampa mateix.

-fent una transferència al número de compte de l'Ampa: Catalunya Caixa, IBAN ES45 2013 0252 44 0200563319, especificant el nom de l'alumne i curs (no del pare/mare).

P
er tal que qui vulgui fer l'ingrés de la quota de l'Ampa en efectiu a qualsevol oficina de CatalunyaCaixa no hagi de pagar els 2 euros de comissió, hem habilitat un número de referència que en introduir-lo al caixer permet fer l'ingrés dels 20 euros sense comissió. Cal fer servir el caixer, no la finestreta i no cal tenir compte a Cataluyacaixa per fer-ho. El número de referència és 223264052.
Recordeu de fer constar el nom de l'alumne.


Us adjuntem unes instruccions perquè no hi hagi lloc a dubtes.
Us animem a tots a fer-vos socis i entre tots podrem fer efectives totes les necessitats de l'escola !!

Moltes gràcies a tots/es.Quan costa ser soci de l'Ampa?

La quota anual per al curs 2015-2016 queda rebaixada en 20€ per família.
Amb els recursos obtinguts i les subvencions que periòdicament anem sol·licitant gestionem tots els serveis que oferim i fem la previsió per a futures despeses.

Per què l'Ampa ens carrega coses que son pròpies de l'escola?
Des de l'inici de l'escola l'Ampa sempre ha volgut col·laborar de forma molt estreta amb la direcció i tot el personal docent del centre, així que com que l'escola com a tal no pot generar rebuts, l'Ampa va obrir un compte exclusiu per gestionar els recursos complementaris de l'escola. Aquí es recullen les quotes de material i de les sortides organitzades per l'escola. Per això, malgrat que els rebuts van a nom de l'Ampa, el cert és que son recursos que son gestionats directament des de l'escola.


Per què algunes vegades us demanem les vostres dades personals?
No té gaire secret i per descomptat que té un caràcter voluntari. És per estar en contacte i estar informats. Els primers anys erem poques famílies i la comunicació funcionava molt de boca a boca i amb fulletons que repartien les mestres. A mesura que l'escola ha anat creixent, aquesta forma de comunicació es cada vegada més complicada i és per aquest motiu que el correu electrónic, la nostra pàgina web i darrerament la nostra pàgina a Facebook, son les eines més útils que tenim.
Back to content | Back to main menu